Telefon

(+47) 333 13 290

E-post

post@ts-tonsberg.no

Transportsentralen Tønsberg AS

Om oss

Nøyaktighet

Vi har som mål å alltid yte den beste service til deg som kunde. Derfor skal vi alltid levere dine varer trygt og raskt dit du vil, når du vil.

God erfaring

Med vår lange erfaring innen transportbransjen kan du være sikker på at vi gjennomfører ditt oppdrag på best mulig måte.

Varierte tjenester

Vår store bilpark og erfarne sjåfører, sørger for at vi kan gjennomføre alle transportoppdrag fra godslevering og krantjenester til transport av asfalt.

Vi er på veien for deg!

Hos Transportsentralen Tønsberg får du transport fra a til å i hele Vestfold fylke. Vi er lokalisert i Tønsberg, og har en stor bilpark som kan hjelpe deg med ditt transportoppdrag.

Vil du vite mer om oss?

Transportsentralen Tønsberg AS

Vi er ledende i Vestfold på transport innenfor gravemasser, asfalt og kran, og disponerer 20 egne biler, samt at vi har godt samarbeid med flere titalls bileiere/firmaer på innleie av forskjellige typer transportbiler. Vårt selskap har solid økonomi og ordrereserve, med en omsetning i 2022 på 61 millioner kroner, og i 2023 vil omsetningen bli på 69 millioner. Vi betjener både offentlige og private kunder, primært innenfor bygg og anlegg.

Vi hjelper deg med det du har behov for!

Trenger du kranbil eller annen type transport?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle